درج آگهی استخدام اولین قدم در راستای جذب کارجویان به سازمان است ولی بسیاری از مدیران سازمان ها به این امر به اندازه کافی توجه نمی کنند. آگهی استخدام اولین چیزی است که کارجویان از شما می بینند. شما با درج آگهی استخدام در حال تور انداختن در دریای بی نهایت کارجویان هستید که به دنبال فرصت های مشابه شغلی با آگهی شما میگردند. هر روز این شکایت را از کارفرمایان می شنویم که به اندازه کافی کارجو نیست و یا اینکه در حالی که حقوق خوب و مزایای خوبی برای کارجو در نظر گرفته می شود ولی به اندازه کافی بازخورد دریافت نمی کنند. اولین قدم در جذب کارجویان در درج آگهی استخدام توجه به نگارش متن آگهی استخدام است. در این مقاله 5 نکته مهم نگارشی در درج آگهی استخدام برای شما بیان میکنیم.
برای ارسال رزومه شغلی هدفمند با کارآزموده همراه باشید.
این عکس نمونه آگهی استخدام با خطای نگارشی، آگهی نوشته شده توسط کارفرمایی قرار دارد که از عدم جذب کارجویان شکایت داشت. این کارفرما در هر وب سایت کاریابی که آگهی زده بودند، به اندازه کافی رزومه دریافت نکرده بودند. ما درکارآزموده به شما کمک میکنیم که نکات نگارشی لازم برای درج آگهی استخدام را رعایت کنید و در تعداد بیشتری کارجو را به سمت فرصت های شغلی خود جذب کنید. در پایان این مقاله متن پیشنهادی کارآزموده را می بینید، دیدن تفاوت این دو آگهی در جذب کارجو برای ما جذاب بود.
برای دریافت مشاوره شغلی در تهران با کارشناسان خبره کارآزموده همراه باشید.
نکات مهم در نگارش و درج آگهی استخدامی
اولین نکته مهم عدم توجه به هویت قانونی و اعتبار سازمان شماست.
آگهی استخدام باید مزایا و نکات مثبت سازمان شما به خوبی و پر رنگ نشان دهد. ما در کارآزموده بارها با این نکته مواجه شده ایم که سازمان ها به هویت قانونی و اعتبار سازمانی خود اشاره نمی کنند. گاهی کارشناسان منابع انسانی و یا کسانی که متن آگهی شغلی را می نویسند، فراموش میکنند که دارا بودن مجوز از سازمان های معتبر چقدر مهم است. ولی برای کارجویان هویت های سازمانی معتبر و تایید شده سازمان ها بسیار اهمیت دارد. اینکه سازمانی مورد تایید وزارت کار، وزارت ارشاد و دارای مجوز فلان آگهی شغل داده است با یک شرکت بی نام و نشان بسیار تفاوت دارد. درست شبیه همین مورد در مورد سابقه سازمان نیز برای کارجویان اهمیت دارد. بیان اینکه سازمانی با بیشتر از 25 سال سابقه در صنعت فلان اقدام به استخدام کارشناس فروش میکند، در جذل کارجویان بسیار اهیمت دارد. حضور در سازمان های با سابقه کاری و هویت سازمانی درست و مشخص مزایای خوبی برای کارجویان محسوب می شود.
دومین نکته بیان ویژگی ها و شرح وظایف شغل است.
دومین نکته مهم در درج آگهی استخدامی شرح وظایف است. در مورد شغل و ویژگی های شغلی به وضوح صحبت کنید. از واژه های تخصصی مدیریت منابع انسانی و شایستگی های شغلی مرتبط استفاده کنید. به کار بردن واژه های تخصصی به شما اعتبار میدهد و شما را حرفه ای نشان میدهد. اگر در بیان ویژگی های شغلی ، به مهارت های عمومی جداگانه و مهارت های تخصصی اشاره کنید به جذب کارجویان در آگهی استخدام شما کمک میکند. برای مثال مهارت های عمومی : دارا بودن ارتباط بین فردی خوب، مهارت های مذاکره و .. و مهارت های تخصصی: توانایی کار با نرم افزار … و …
برای دریافت مشاوره شغلی در اصفهان با کارشناسان خبره کارآزموده همراه باشید.
نکته سوم توجه به عنوان شغلی است.
امروزه و در جامعه ما برخی از مشاغل هستند که مورد اقبال نیستند، مثل بازاریابی. بازاریابی در حالی که بسیار جذاب است و به اعتقاد بسیاری از مدیران بازاریابی مادر تمام فعالیت های سازمانی است، این روزها جذب کارجوی کمی دارد. برای این رده های شغلی واژه هایی کارشناس فروش را قبل از واژه بازاریابی بگذارید. یعنی بنویسد استخدام کارشناس فروش و بازاریابی. این دو شغل بازاریابی و کارشناسی فروش بسیار به هم نزدیک هستند. یعنی کارشناس فروش شما تا حدودی کار بازاریابی هم میکند و بازاریاب شما کار فروش را هم انجام میدهد. ولی اقبال بیشتری به شغل کارشناس فروش وجود دارد و متعاقبا شانس شما برای جذب کارجو ها بیشتر می شود.
نکته چهارم میزان درآمد از شغل است.
یعنی هم عدد حقوق و هم پورسانت و هم کارانه و … است. در بسیاری از مشاغل که حقوق تنها دریافتی افراد از سازمان نیست، بیان درصد پورسانت که به صورت کلی است، برای کارجویان جذاب نیست. کارجویان دوست دارند بدانند دقیقا چقدر در ماه درآمد خواهند داشت. بیان قطعی درآمد در این رده های شغلی به کارکرد و عملکرد ماهانه فرد بستگی دارد و این کار را سخت میکند. ولی شما با بیان حدود درآمد ماهانه افراد آنها را به سمت سازمان خود جذب می کنید. برای مثال درآمد تا 8 میلیون تومان با پرداخت حقوق ثابت و پورسانت برای شما کارجوی عزیز.
برای شرکت در انواع آزمون های روانشناختی حرفه ای با کارآزموده همراه باشید.
نکته پنجم بیان ساعت کاری و یا فرصت دور کاری است.
برای کارفرمایان خوشایند باشد یا نباشد، دورکاری و ساعت منعطف برای بسیاری از کارجویان مزیت محسوب می شود. الزام به اضافه کاری و پنجشنبه ها برای کارجویان سخت است. اگر سازمان شما بستر لازم برای دورکاری و ساعت کاری منعطف را دارد به خوبی با بیان این نکته و درج در آگهی استخدامی به جذب کارجو ها بپردازید. با بیان واژه هایی مثل بدون نیاز به اضافه کار، به صورت موردی 1 الی 2 ساعت در ماه و فرصت دورکاری، ساعت کاری منعطف و … در جذب کارجویان به اگهی استخدام کمک میکند.
در عکس زیر نمونه متن آگهی خوب برای جذب کارجویان را می بینید. با در نظر گرفتن تمام این نکات ما متن کارفرمای گفته شده در ابتدای مقاله، را اصلاح کردیم و به کارفرما متن آگهی زیر رو پیشنهاد دادیم. دیدن نتیجه برای ما بسیار جذاب و دلچسب بود.
برای سنجش فردی خود شرکت در آزمون روانشناختی NEO کارآزموده را از دست ندهید
کارآزموده در تمام مسیر رشد سازمانی در کنار شماست. برای درج آگهی استخدامی خود می تواند از صفحه .. اقدام کنید. با کارشناسان ما در تماس باشید. شماره تماس ما 0902262406